Sziasztok!
Végre rászántam magam, hogy elindítsam ezt a blogot. Az elmúlt évek során megsokszorozódott azoknak a száma, akik hasonlóképpen tettek. "Divat" lett főzni, és ez jó. Hál' Istennek szép lassan kezd átformálódni a hazai gasztro kultúra, és bár biztosan soha nem fog eltűnni a magyar háztartásokból a rántott hús, és a krumplipüré, szerintem nincs is ezzel semmi baj, mert ugye ez is hozzánk tartozik. Ellenben már nagyon sok kísérletező kedvű, érdeklődő ember publikál a neten jobbnál jobb kajákat. Rengeteg a fine dinningel és egyéb különlegességekkel foglalkozó gasztro blog is, de ahogy a címből is kiderül, részemről inkább a házi koszt felé húzok, abból is a jobbik fajtát szeretném publikálni nektek. Ez persze nem zárja ki, hogy időnként ne kerüljön egy-egy különlegesebb, és nehezebben elkészíthető darab a repertoárba. Szándékomban áll felkutatni, és bemutatni nektek a legjobb alapanyagok beszerzési helyeit. És megszólaltatni olyan embereket is a témában, akik vendéglátós körökben mozognak. Annak pedig szintén örülök, ha esetleg ti javasoltok olyan ételeket, amiket érdemes elkészíteni. Nos első körben ennyi. Legközelebb már valami kézzelfoghatóbbal fogok előrukkolni reményeim szerint.