HTML

Az első

2014.05.20. 22:28 screambull

Sziasztok!

Végre rászántam magam, hogy elindítsam ezt a blogot. Az elmúlt évek során megsokszorozódott azoknak a száma, akik hasonlóképpen tettek.  "Divat" lett főzni, és ez jó. Hál' Istennek szép lassan kezd átformálódni a hazai gasztro kultúra, és bár biztosan soha nem fog eltűnni a magyar háztartásokból a rántott hús, és a krumplipüré, szerintem nincs is ezzel semmi baj, mert ugye ez is hozzánk tartozik. Ellenben már nagyon sok kísérletező kedvű, érdeklődő ember publikál a neten jobbnál jobb kajákat. Rengeteg a fine dinningel és egyéb különlegességekkel foglalkozó gasztro blog is, de ahogy a címből is kiderül, részemről inkább a házi koszt felé húzok, abból is a jobbik fajtát szeretném publikálni nektek. Ez persze nem zárja ki, hogy időnként  ne kerüljön  egy-egy különlegesebb, és nehezebben elkészíthető darab a repertoárba. Szándékomban áll felkutatni, és bemutatni  nektek a legjobb alapanyagok beszerzési helyeit. És megszólaltatni olyan embereket is a témában, akik vendéglátós körökben mozognak. Annak pedig szintén örülök, ha esetleg ti javasoltok olyan ételeket, amiket érdemes elkészíteni. Nos első körben ennyi. Legközelebb már valami kézzelfoghatóbbal fogok előrukkolni reményeim szerint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://homemadefood.blog.hu/api/trackback/id/tr116186084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása